Cannes la Bocca

Lejligheden er beliggende på 2. sal i feriekomplekset “Maeva Cannes Verrerie” med udsigt direkte ud over middelhavet, 50 meter væk - byen hedder i Cannes la Bocca og følger man kysten 2,5 km. kommer man til den verdensberømte strandpromenade La Croisette ved Cannes som er kendt for de årlige film og musik festivaler. 3 km. til den modsatte side, kommer man til den nærmeste golfbane, GOLF CLUB i Cannes Mandelieu, en ud af ca. 30 smukke golfbaner.

For udlejning bestil direkte hos vores udlejnings partner “Provacances” Her kan man se om den er ledig.
(Tryk på logo)

Adresse:
feriekomplekset “Maeva Cannes Verrerie”
Lejligheden ligger på 2. etage i ejendommen som er beliggende 6, rue de la Verrerie, Cannes La Bocca

Lejligheden som lejes ud indeholder:
Lejligheden består af en gang med skabe, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med badekar og separat wc. Stue med åbent køkken (med opvaskemaskine, køleskab,ovn,brødrister, el-kedel og kogeplader) spiseafdeling med 6 pladser, sofa, der kan omdannes til 2 sovepladser, 2 lænestole i stuen, Fladskærm kun til DVD (ikke TV). Udgang gennem glasdør til 10 m2 stor altan, hvorfra der er udsigt over havet og Esterelbjergene og solen kan nydes fra kl. 9 til 16 da altanen vender direkte mod havet. Altanen indeholder bord og 4 stole, + 1 liggestol. - Lejligheden har egen garage under komplekset. (max 1.85 cm i højde af bil)

I højsæsonen er der en god pool-restaurant hvor man kan købe morgenmad eller lette frokost retter. Svømmebassin er åbent fra maj til september. Liggestole ved svømmebassin lånes gratis. Man kan ikke forvente service fra Maeva, der driver lejlighedskomplekset da det er en ejerlejlighed. Flere store rejseselskaber benytter stedet som hotel derfor findes der en velfungerende reception. Selv om vores lejlighed er en ejerlejlighed så er personalet altid klar til at hjælpe.